Hallo lieve leden!
We zijn weer open!!! Woensdag 1 juli hebben wij onze deuren weer geopend. En dat na ruim 3 maanden gesloten te zijn geweest!

Eigenlijk is er niet zo heel veel veranderd. Maar er zijn wel een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. De apparaten staan nu op ruim 1.5 meter afstand. Het is dan ook verplicht die 1.5 meter afstand van elkaar vast te houden. Uiteraard mogen de apparaten niet verplaatst worden.

Er mag gebruik worden gemaakt van de kleedkamers, doucheruimtes en toiletten, maar weer rekening houdend met 1.5 meter afstand van elkaar. Ook onze kantine is weer open. Bij de ingang van de sportschool staat desinfectie gel, het is verplicht om deze te gebruiken bij het betreden van de sportschool. Daarnaast staan er in de fitnessruimte desinfectiesprays en papieren rollen. Daarmee dien je na elk gebruik het toestel weer schoon te maken.

In tegenstelling tot eerdere berichten is het niet verplicht gesteld om met reserveringen te gaan werken. Deze maatregel was bedoeld om drukte in de sportschool te voorkomen. Wij gaan dus in eerste instantie, niet werken met reserveringen, als het te druk wordt zijn we toch genoodzaakt dit aan te passen.

Het kickboksen wordt buiten gehouden zolang het weer het toelaat, net als de senioren gym in de ochtend. Zo zorgen we ervoor dat het niet te druk wordt in de sportschool en dus ieder lid de gelegenheid krijgt om te kunnen sporten.

De middaguren zijn de rustige sporturen. Wie in een risicogroep valt, verzoeken wij stellig tijdens deze uren te komen. Op deze manier willen wij ook de risicogroepen tegemoet komen, iedereen moet immers veilig kunnen sporten.

Tijdens de trainingen mag er ook weer publiek aanwezig zijn. Dus ouders, jullie mogen weer komen kijken bij de jeugdtraining! Maar ook hier moet de 1.5 meter afstand gehandhaaft worden, dat geldt voor binnen en buiten.

Kickboksers van alle leeftijden hoeven GEEN rekening te houden met 1.5 m afstand bij het uitoefenen van onze sport, dit betekent dat er eindelijk weer gespart mag worden! Maar…voorafgaand en na afloop van het kickboksen dienen de sporters van 19 jaar en ouder weer de 1,5 meter afstand van elkaar te houden, dat geldt dus ook in de kleedkamers en in de kantine!

Let op: Wij zijn verantwoordelijk voor jullie gezondheid in de sportschool, daarom verzoeken wij iedereen de CORONA maatregelen goed te handhaven. Wie (herhaaldelijk) weigert, daarvan zullen wij helaas genoodzaakt zijn om zwaarwegende maatregelen tegen te treffen. Wij gunnen ieder lid een goede gezondheid en een kans te komen sporten. Dat kan alleen als we de regels serieus uitvoeren. Dus nogmaals, bij verkoudheid, griep en/of koortsklachten bij jezelf en/of bij iemand waar je mee samen woont, dien je thuis te blijven!

We verzoeken de leden die spullen bij ons hebben geleend, deze nog niet hebben terug gebracht, direct in te leveren!

Heel veel liefs,
Dervis en Enida