menu close menu

Personal training bij Sportschool Akdeniz.

Voor wie is een personal trainer?

In het verleden was een personal trainer iemand voor filmsterren, de "upper class" en rijke verveelde huisvrouwen. Dat is nu gelukkig verleden tijd. Nu is een personal trainer iemand die mensen begeleidt om op een verantwoorde en gezonde manier  hun doelen te bereiken op het gebied van gewichtsbeheersing, sportiviteit, voeding, algemene fitheid , ontstressen of een combinatie van deze doelen.

 

Intake

Een goede personal trainer start altijd eerst met een intake gesprek. Hier wordt ingegaan op je wensen en op basis daarvan worden een trainingsprogramma en doelen opgesteld die geheel op jou zijn afgestemd rekening houdend met eventuele medische klachten, medicijn gebruik en overige relevante zaken.

 

Hoe bereikt men deze doelen:

Bij onze sportschool geeft men aan wat het te bereiken doel is en kijkt men samen met  Dervis Akdeniz  hoe men dat doel kan gaan realiseren. Nou is Dervis een sportman "pur sang" dus hij gaat je ook daadwerkelijk houden aan deze doelstellingen.  Dervis is toptrainer op gebied van thai/Kickboksen, maar heeft ook ruime ervaring in het begeleiden van sporters in het turnen, gewichtheffen en nog veel meer takken van sport dus weet wat men qua voeding nodig heeft en wat men fysiek en mentaal aankan én nodig heeft.  Maar niet alleen (top)sporters kunnen bij Sportschool Akdeniz terecht, juist mensen die hun gewicht/lichaam willen aanpakken maar dat zelf niet redden en een extra duwtje in de rug nodig hebben kunnen bij Dervis terecht. De ongedwongen sfeer met het enthousiasme en humor van Dervis zijn al vaker een sleutel tot succes gebleken. Maar je zult je doelen niet bereiken door alleen op de afgesproken tijden in de sportschool je best te doen, ook thuis zul je met eten en beweging/oefening aan de gang moeten om zo je leven perfect in balans te krijgen.

 

Deze persoonlijke aandacht kost vast erg veel geld….. en wat levert het me op?

En dat valt nou juist wel erg mee!!! Doordat je persoonlijk wordt begeleid is alle aandacht ook alleen op jou gericht. Alles wat je doet is dan ook speciaal op jou is toegespitst  wat tot gevolg heeft dat je in veel kortere tijd dan in een groep of voor jezelf je doelen zult bereiken. Als bestaand lid van de sportschool kun je al gebruik maken van de personal trainer voor 25 euro per training! voor een niet lid geldt een iets ander tarief dat samen met Dervis wordt vastgesteld op basis van wat er moet worden geboden aan personal training. Een groot voordeel van een personal trainer is "de stok achter de deur" , en een personal trainer werkt erg motiverend omdat er altijd over je schouder wordt meegekeken hoe je presteert en wanneer het even niet wil word je net even over die grote hobbel heen getild door je personal trainer waardoor je weer extra motivatie vindt om verder te komen.

 

Ben je overtuigd of nog  juist nog niet maar wil je meer weten over personal training bij Sportschool Akdeniz neem dan gerust contact met ons op via de aanmeld knop op deze pagina .

 

Met sportieve groet,

 

Dervis Akdeniz

Personal trainer Sportschool Akdeniz

30 november, 2015 | Mededeling, Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Personal training bij Sportschool Akdeniz.

Comments are closed.