Fitness

Voor iedereen

Nieuwe apparaten

Onder begeleiding

Trainingsschema

Fitness bij Akdeniz

Fitnessen bij Akdeniz is een ervaring op zich. We zijn niet zomaar een sportschool – we zijn een bestemming voor iedereen die serieus is over hun gezondheid en fitheid. Het grootste onderscheid is ons gloednieuwe apparatuur.

Bij Akdeniz geloven we dat onze leden toegang moeten hebben tot de beste hulpmiddelen, en daarom hebben we geïnvesteerd in de nieuwste en beste fitnessapparatuur. Dit, in combinatie met de begeleiding van onze ervaren instructeurs en een gastvrije omgeving.

Waarom Sportschool Akdeniz?

Professionele begeleiding

Onder de deskundige begeleiding van onze ervaren en bekroonde instructeurs, fitness je onder goeie begeleiding. We zorgen ervoor dat je de essentiële fundamenten en basistechnieken meester wordt.

Voor iedere leeftijd

Bij Akdeniz verwelkomen we iedereen, ongeacht de leeftijd. Of je nu jong bent en de basisprincipes wilt leren, of een volwassene die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een manier om fit te blijven, wij hebben programma's die bij jouw behoeften passen.

Voor elk niveau

Of je nu net begint met fitnessen of al ervaring hebt opgebouwd, wij zorgen ervoor dat je krijgt wat je nodig hebt.

Progressie boeken

Bij Akdeniz sta je nooit stil. Met onze gloednieuwe apparaten zorgen wij ervoor dat je progressie gaat boeken.

Vrouw doet pull up

Waarom Fitnessen?

Fitnessen is goed voor je omdat het een positieve invloed heeft op vele aspecten van je gezondheid en welzijn. Regelmatige fysieke activiteit helpt bij het verbeteren van de gezondheid, het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen en het verbeteren van je algehele fysieke conditie.

Maar fitness gaat verder dan alleen fysieke voordelen. Het heeft ook een aanzienlijke invloed op je mentale gezondheid. Het helpt om stress te verminderen, het verbetert je humeur en het kan zelfs helpen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit. Kortom, fitnessen is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl.

Over ons

Maak gebruik van het nieuwste en beste apparatuur

Bij Akdeniz zijn we altijd op zoek naar manieren om onze leden de beste trainingservaring te bieden. Daarom hebben we onlangs onze faciliteit geüpgraded met gloednieuwe, state-of-the-art fitnessapparatuur. Onder deze nieuwe toevoegingen bevindt zich ons nieuwe cross rek, een veelzijdig krachttrainingstoestel waar we bijzonder trots op zijn.

Bij Akdeniz streven we ernaar om je niet alleen de beste apparatuur te bieden, maar ook de kennis en begeleiding die je nodig hebt om het meeste uit je training te halen. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het correct en veilig gebruiken van het apparatuur.

Trainingsrek Akdeniz
Apparatuur Akdeniz

Onze reviews spreken voor zich...

Mark Brinkman
Mark Brinkman
2023-03-22
Bijzonder vriendelijk ontvangen.
Katja Bruijnes
Katja Bruijnes
2023-01-09
Persoonlijke aandacht. Goede info. Niks moet maar probeert je te verbeteren. Top
S. Clasener
S. Clasener
2022-12-10
Mooie sport- en kickboksschool, onder bezielende begeleiding van meneer Akdeniz....ook mooie wedstrijden worden daar gespeeld...topplek
O K
O K
2022-09-22
Superr

Openingstijden fitness

Maandag t/m Donderdag

08:00 – 21:30

Vrijdag

08:00 – 21:00

Zaterdag

09:00 – 13:00

Zondag

10:00 – 13:00

openingstijden

© 2023 Created by Webopzet