Groeplessen

Voor iedereen

Conditie verbeteren

Onder begeleiding

Voor elk niveau

Groeplessen bij Akdeniz

Bij Akdeniz draait het allemaal om diversiteit, toegankelijkheid en professionaliteit in onze lessen. Onze groepslessen, zoals Kick-Fit, Circuit Training en Senior-Fit, zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van onze leden te voldoen, ongeacht hun leeftijd of fitnessniveau.

Wat al onze groepslessen gemeen hebben, is de deskundige begeleiding die je krijgt van onze ervaren instructeurs. Bij Akdeniz zijn we toegewijd aan het leveren van kwaliteitsinstructie en het waarborgen van een veilige en effectieve training voor al onze leden. Wij geloven dat het bijwonen van onze groepslessen bij Akdeniz niet alleen bijdraagt aan je fysieke welzijn, maar ook aan een gevoel van gemeenschap en gedeeld succes.

Groeplessen Sportschool Akdeniz

Waarom Sportschool Akdeniz?

Professionele begeleiding

Onder de deskundige begeleiding van onze ervaren en bekroonde trainers, ontwikkel je je vaardigheden in kickboksen of fitness. We zorgen ervoor dat je de essentiële fundamenten en basistechnieken meester wordt.

Voor iedere leeftijd

Bij Akdeniz verwelkomen we iedereen, ongeacht de leeftijd. Of je nu jong bent en de basisprincipes wilt leren, of een volwassene die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een manier om fit te blijven, wij hebben programma's die bij jouw behoeften passen.

Voor elk niveau

Of je nu net begint met kickboksen of al ervaring hebt opgebouwd, er is altijd een les beschikbaar waarbij je je kunt aansluiten. Bij Akdeniz hebben we iets voor elke vaardigheidsniveau.

Progressie boeken

Bij Akdeniz sta je nooit stil. Met onze intensieve trainingen en professionele begeleiding zorgen we ervoor dat je continu vooruitgang boekt, zowel in je techniek als in je algemene fitheid.

Groeples Akdeniz

Verschillende Groeplessen

Kick-Fit combineert de opwinding en techniek van kickboksen met de intensiteit van een fitnessroutine, een perfecte keuze voor degenen die houden van een energieke en dynamische workout.

Circuit Training, aan de andere kant, biedt een gevarieerde en uitdagende totale lichaamstraining die de kracht, uithoudingsvermogen en cardiovasculaire gezondheid verbetert.

Senior-Fit is speciaal ontworpen met het oog op de behoeften van oudere volwassenen, en legt de nadruk op het verbeteren van de algehele fitheid, flexibiliteit en balans, terwijl het ook een geweldige manier is om sociaal actief te blijven.

Trainingstijden groeplessen

Circuit training

Zondag van 11:00 – 12:00

Senior - Fit

Dinsdag en donderdag 10:00 – 11:00

openingstijden

© 2023 Created by Webopzet