Kickboksen - Thai in Deventer

Voor beginners

Nieuwe gevorderden

Voor kinderen

Voor vrouwen

Kickboksen bij Akdeniz in Deventer

Sportschool Akdeniz in Deventer is dé plek voor kickboksen om meerdere redenen. Wij bieden professionele begeleiding onder leiding van ervaren en prijswinnende coaches, die jou de fundamentele en geavanceerde technieken van kickboksen leren. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, we hebben lessen die bij jouw vaardigheidsniveau passen. Bovendien zijn onze trainingen toegankelijk voor alle leeftijden en bieden we een omgeving waarin je continu vooruitgang kunt boeken. Bij Akdeniz in Deventer kom je niet alleen voor een workout, maar ook om deel uit te maken van een ondersteunende en inclusieve gemeenschap.

kickboksen bij Akdeniz

Waarom Sportschool Akdeniz in Deventer?

Professionele begeleiding

Onder de deskundige begeleiding van onze ervaren en bekroonde trainers, ontwikkel je je vaardigheden in kickboksen of fitness. We zorgen ervoor dat je de essentiële fundamenten en basistechnieken meester wordt.

Voor iedere leeftijd

Bij Akdeniz verwelkomen we iedereen, ongeacht de leeftijd. Of je nu jong bent en de basisprincipes wilt leren, of een volwassene die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een manier om fit te blijven, wij hebben programma's die bij jouw behoeften passen.

Voor elk niveau

Of je nu net begint met kickboksen of al ervaring hebt opgebouwd, er is altijd een les beschikbaar waarbij je je kunt aansluiten. Bij Akdeniz hebben we iets voor elke vaardigheidsniveau.

Progressie boeken

Bij Akdeniz sta je nooit stil. Met onze intensieve trainingen en professionele begeleiding zorgen we ervoor dat je continu vooruitgang boekt, zowel in je techniek als in je algemene fitheid.

Waarom Kickboksen?

Kickboksen is niet alleen een uitstekende manier om fit te blijven, maar het biedt ook een hele reeks voordelen die verder gaan dan fysieke fitheid.

Tijdens een kickbokstraining werk je aan je kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Dit maakt het een volledige lichaamsworkout. Bovendien bevordert het zelfvertrouwen, discipline en stressverlichting. Omdat het een dynamische sport is die strategisch denken vereist, stimuleert het ook mentale scherpte. Kortom, kickboksen is goed omdat het je helpt om zowel lichamelijk als geestelijk in topconditie te zijn.

Over ons

We gebruiken onze ervaring

Bij Akdeniz in Deventer maken we volop gebruik van onze rijke ervaring van meer dan 15 jaar. Deze schat aan ervaring stelt ons in staat om trainingen te ontwikkelen die beproefd en effectief zijn.

Elke les, elke techniek die we aanleren, is doordrenkt van de kennis die we door de jaren heen hebben opgebouwd. Onze ervaring stelt ons ook in staat om ons aan te passen aan de unieke behoeften van elke student, ongeacht hun niveau of leeftijd. Kortom, wanneer je bij Akdeniz in Deventer traint, profiteer je van meer dan een decennium aan kickboks- en fitnesservaring.

Onze reviews spreken voor zich...

Mark Brinkman
Mark Brinkman
2023-03-22
Bijzonder vriendelijk ontvangen.
Katja Bruijnes
Katja Bruijnes
2023-01-09
Persoonlijke aandacht. Goede info. Niks moet maar probeert je te verbeteren. Top
S. Clasener
S. Clasener
2022-12-10
Mooie sport- en kickboksschool, onder bezielende begeleiding van meneer Akdeniz....ook mooie wedstrijden worden daar gespeeld...topplek
O K
O K
2022-09-22
Superr

Trainingstijden Kickboksen - Thai in Deventer

Jeugd 5 t/m 7 jaar

De trainingen voor de jeugd van 5 t/m 7 jaar wordt gegeven op Dinsdag en Donderdag van 17:45 tot 18:30.

Jeugd 8 t/m 10 jaar

De trainingen voor de jeugd van 8 t/m 10 jaar wordt gegeven op Maandag, Woendag en Vrijdag van 18:00 tot 19:00.

Jeugd 11 t/m 15 jaar

De trainingen voor de jeugd van 11 t/m 15 jaar wordt gegeven op Dinsdag en Donderdag van 18:30 tot 19:30.

Volwassenen (vanaf 16 jaar)

De trainingen voor de volwassenen vanaf 16 jaar wordt gegeven op Maandag, Woensdag en Vrijdag van 19:15 tot 21:00.

openingstijden

© 2023 Created by Webopzet